Guide til forvask

guide til forvask

Hvorfor skal jeg forvaske min bil?

Din bils lak udsættes for en masse forskelligt snavs, fedt, sand, vejfilm og vejsalt. Særligt i vintermånederne bliver din bil ekstra beskidt. Alt dette vil vi gerne have fjernet så meget som muligt af, fra din bils lak, inden vi håndvasker den. Grunden til dette er, at hvis vi håndvasker en bil, som er fyldt med snavs, særligt sand, vil der være stor risiko for at ridse lakken, selvom vi bruger en skånsom mikrofibervaskehandske. Forvasken er altså med til at sikre dig et optimalt resultat ifm. bilvask samtidig med at du, forhåbentlig, undgår vaskeridser.

Citrus Cleaner som forvaskemiddel

Citrus Cleaner er et alsidigt produkt som kan anvendes til at rengøre din bils interiør og eksteriør, og altså også anvendes som forvaskemiddel. Der er primært to grunde til at Citrus Cleaner udmærker sig som forvaskemiddel. Den første grund at, at Citrus Cleaner er kraftigt skummende og har høj hæfteevne. Skummet vil i sig selv være med til at opbløde snavs og ”trække” det af bilen, og den høje hæfteevne gør at skummet kan blive hængende på bil en lang tid, og derved opbløde snavset så meget som muligt. Den anden grund er at Citrus Cleaner har en pH-værdi på 13 og dermed er alkalisk. Den høje pH-værdi gør, at Citrus Cleaner er særligt effektiv til at nedbryde f.eks. vejfilm og fugleklatter.

Vær opmærksom på at den høje pH-værdi i Citrus Cleaner kan skade eller helt fjerne visse keramiske coatings, voks og andre lakforseglinger. Dette gælder dog ikke for Nordic Crystal QC, Pro og Pro+ da de kan modstå den høje pH-værdi.

Guide til forvask

Ved at følge disse tre trin giver du din bil en effektiv forvask.

  1. Bland Citrus Cleaner og vand 1/10 i skumlansen
  2. Fordel Citrus Cleaner på bilen og lad produktet virke i 3-5 min.
  3. Spul skummet af med rigeligt vand

Blandingsforholdet mellem Citrus Cleaner og vand kan justeres ved behov. Sørg altid for at lakken er kølig inden du forvasker din bil og undgå at produktet tørrer ud.

Nu er langt det meste snavs fjernet lakken og du er klar til at håndvaske bilen.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

5 Comments

  1. 100,000 Backlinks only $10,Subject to data from ahrefs.com.After paid $10 by PayPal (My PayPal:helloboy1979@gmail.com),Tell me your URL, email and comment content.I will complete the task within ten days.But It may take up to a month for the data updated from ahrefs.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *