Viser alle 4 resultater

 • Rudecoating

  Nordic Crystal Glass

  kr. 299,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Glass – holdbar rudecoating

  Nordic Crystal Glass gør din bils ruder ekstremt vandafvisende og nemme at holde rene i op til 24 måneder. Vinduesviskerne bliver overflødige allerede ved 60 km/t da vandet preller af forruden helt af sig selv.

  Tilføj til kurvLoading Done
 • Keramisk spray coating

  Nordic Crystal QC

  kr. 299,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal QC – hurtig coating til hele bilen

  Med Nordic Crystal QC kan du nemt og hurtigt beskytte din bils lak, lygter, fælge og plast mod flyverust, tjære og nedfald i op til 12 måneder, og samtidig give de behandlede overflader en vandafvisende effekt, som gør det nemt at holde din bil ren.

  Læs mereLoading Done
 • Keramisk coating

  Nordic Crystal Pro

  kr. 1.499,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Pro – lakbeskyttelse og forøget glans

  Nordic Crystal Pro beskytter din bils lak, lygter, plast og fælge mod tjære, flyverust og nedfald i op til 36 måneder. Samtidig giver Nordic Crystal Pro forøget glans og dybde i bilens lak, og den hydrofobiske egenskab gør, at lakken er nem at holde ren.

  Læs mereLoading Done
 • Keramisk coating

  Nordic Crystal Pro+

  kr. 99.999,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Pro+ – permanent og kemiresistent coating

  Nordic Crystal Pro+ er vores absolut bedste keramiske lakforsegling, og ved korrekte vedligeholdelse er den, som en af de få coatings på markedet, permanent. Overflader som behandles med Nordic Crystal Pro+ bliver ekstremt glatte og selvrensende, og særligt mørke laktyper for forøget dybde og glans.

  Læs mereLoading Done