Viser alle 15 resultater

 • Skyllecoating

  Aqua Coat

  DKK 129,00DKK 199,00 Inkl. moms

  Med Aqua Coat kan du let og effektivt forsegle alle overflader på din bil. Aqua Coat giver en beskyttende, glansfuld og vandafvisende effekt til bilens lak, glas, plast og fælge, og gør det samtidig nemt at holde bilen ren, da smuds og skidt ikke hænger så let ved på overfladerne.

 • Insektrens

  Bug Remover

  DKK 89,00DKK 159,00 Inkl. moms

  Bug Remover er designet til hurtigt og effektivt at fjerne de insekter som typisk sidder på fronten af din bil. Du kan anvende Bug Remover på alle overflader så som lak, plast og glas.

  Hvis insekterne for lov til at sidde for længe, kan de efterlade skader på bilens lak, som kan være svære at fjerne. Derfor anbefaler vi at du fjerner insekterne så hurtigt som muligt.

 • Keramisk quick detailer

  Ceramic Detailer

  DKK 109,00 Inkl. moms

  Ceramic Detailer er en Sio2 baseret detailer som gør din bils lak glansfuld samtidig med at den beskytter lakken. Det høje indhold af Sio2 giver lakken en vand – og skidtafvisende, og gør samtidig lakken ekstremt glat.

  Ceramic Detailer kan anvendes på alle typer lak, med og uden keramisk coating, og kan med fordel bruges til at vedligeholde din bils keramiske coating. Du kan også bruge Ceramic Detailer til at fjerne støv, fingeraftryk og mindre snavs.

 • Keramisk autoshampoo

  Ceramic Shampoo

  DKK 199,00 Inkl. moms

  Ceramic Shampoo er en shampoo som både renser og beskytter din bil. Det høje indhold af Sio2 tilføjer glans til bilens lak og giver samtidig en vandafvisende effekt.

  Hvis din bil er behandlet med en keramisk coating er Ceramic Shampoo yderst velegnet, da den hjælper med at opretholde den keramiske coatings selvrensende og vandafvisende egenskaber.

 • APC forvask pre wash

  Citrus Cleaner

  DKK 109,00DKK 199,00 Inkl. moms

  Citrus Cleaner er en yderst effektiv APC, som kan anvendes til stort set alle opgaver ifm. rengøring af din bils interiør og eksteriør. Skal du f.eks. rengøre stofsæder og bundmåtter, eller skal du fjerne skidt og snavs fra hjulkasser, så er Citrus Cleaner det perfekte produkt.

  Du kan også bruge Citrus Cleaner som et effektiv forvaskemiddel. Bland Citrus Cleaner 1:10 med vand i din skumlanse. Fordel skummet jævnt på bilen, lad Citrus Cleaner virke i 3-5 min. og skyl derefter bilen grundigt.

  Alt efter hvor kraftig din højtryksrenser er og hvor meget effekt og skum du ønsker, kan du selv justere blandeforholdet mellem vand og Citrus Cleaner.

 • Glasrens til bil

  Glass Cleaner

  DKK 119,00 Inkl. moms

  Glass Cleaner er en effektiv og skånsom glasrens som kan anvendes på den indvendige og udvendige side af din bils glas, og den fjerner med lethed fedt, olie, fingeraftryk og snavs.

  Glass Cleaner er designet til ikke at efterlade striber, og den udtørrer heller ikke din bils gummilister.

 • Fælgrens og flyverustfjerner

  Iron Remover

  DKK 119,00DKK 189,00 Inkl. moms

  Iron Remover er en tyktflydende, pH-neutral flyverustfjerner som effektivt nedbryder og fjerner flyverust på alle overflader. Den tyktflydende konsistens gør Iron Remover særdeles velegnet ifm. rengøring af fælge, da den kan hænge længere tid på fælgene end de fleste andre flyverustfjernere.

  Eftersom Iron Remover er pH-neutral skal du ikke være bange for at den angriber forseglingen på din lak eller fælge.

 • Rudecoating

  Nordic Crystal Glass

  DKK 299,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Glass gør din bils ruder ekstremt vandafvisende og nemme at holde rene i op til 24 måneder. Vinduesviskerne bliver overflødige allerede ved 60 km/t da vandet preller af forruden helt af sig selv.

  Du kan nemt vedligeholde effekten fra Nordic Crystal Glass på din bils ruder ved at rengøre ruderne med Glass Cleaner ifm. bilvask.

 • Keramisk coating

  Nordic Crystal Pro

  DKK 1.499,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Pro beskytter din bils lak, lygter, plast og fælge mod tjære, flyverust og nedfald i op til 36 måneder. Samtidig giver Nordic Crystal Pro forøget glans og dybde i bilens lak, og den hydrofobiske egenskab gør, at lakken er nem at holde ren.

  Nordic Crystal Pro er kemiresistent fra pH 1-13, hvilket betyder at den er yderst kemiresistent mod f.eks. forvaskemidler, insektfjerner og APC.

  I den medfølgende kasse er der inkluderet applikator, påføringsklude, nitrilhandsker samt to aftørringsklude

  Servicehæfte medfølger ved salg til bilplejecentre certificeret af Nordic Car Care.

 • Keramisk coating

  Nordic Crystal Pro+

  Nordic Crystal Pro+ er vores absolut bedste keramiske lakforsegling. Overflader som er behandlet med Nordic Crystal Pro+ bliver ekstremt glatte, hydrofobiske og selvrensende. Lakerede overflader som er behandlet med Nordic Crystal Pro+ vil få forøget dybde og glans, og plastiktrim vil få sin naturlige sorte farve tilbage.

  I den medfølgende kasse er der inkluderet applikator, påføringsklude, nitrilhandsker, to aftørringsklude samt servicehæfte.

  Med Nordic Crystal Pro+ giver vi beskyttelsesgaranti på hele din bils levetid forudsat din bil serviceres årligt hos et bilplejecenter som er certificeret af Nordic Car Care.

   

  Nordic Crystal Pro+ sælges kun til bilplejecentre certificeret af Nordic Car Care.
  Kontakt os hvis du er interesseret i at blive certificeret af Nordic Car Care

 • Keramisk spray coating

  Nordic Crystal QC

  DKK 299,00 Inkl. moms

  Med Nordic Crystal QC kan du nemt og hurtigt beskytte din bils lak, lygter, fælge og plast mod flyverust, tjære og nedfald i op til 12 måneder, og samtidig give de behandlede overflader en vandafvisende effekt, som gør det nemt at holde din bil ren.

  Foruden at beskytte din bils lak giver Quick Coat forøget glans og dybe, og den vil samtidig give den sorte farven tilbage til plastiktrim.

 • Isopropylalkohol IPA

  Prep

  DKK 129,00 Inkl. moms

  Prep er et alsidigt produkt som bl.a. kan bruges til at fjerne rester af polermiddel og fjerne fingeraftryk og olier fra din bils blanke interiør.

  Anvend Prep inden du beskytter din bil med Nordic Crystal QC, Pro og Pro+

 • Autoshampoo 500ml

  Shampoo

  DKK 99,00DKK 179,00 Inkl. moms

  Shampoo er en pH-neutral autoshampoo som giver et tykt og lækkert skum ved brug i både vaskespand og skumlanse, og har en lækker duft af bubbelgum. Eftersom Shampoo er pH-neutral skal du ikke være bange for at den skader lakforseglingen på din bil.

 • Vinylmakeup og tyredressing

  Tire & Trim

  DKK 119,00 Inkl. moms

  Med Tire & Trim kan du beskytte og genopfriske dæksider, udvendig gummi og plast. Den tyktflydende silikonebaserede formular gør det nemt at påføre Tire & Trim, og den behandlede overfalde vil fremstå som ny.

 • Water spot remover

  Water Spot Remover

  DKK 139,00 Inkl. moms

  Water Spot Remover kan anvendes på alle overflader og gør det nemt og hurtigt at fjerne de uønskede kalkpletter på din bil.