Viser alle 6 resultater

 • mikrogiberklud

  Dual Microfiber

  kr. 45,00 Inkl. moms

  Dual Microfiber – alsidig mikrofiberklud

  Dual Microfiber er en alsidig mikrofiberklud med korte fibre på den ene side og lange, plyssede fibre på den anden side.

 • SkyllecoatingSkyllecoating 1l

  Aqua Coat

  kr. 129,00kr. 199,00 Inkl. moms

  Aqua Coat – glansfuld skyllecoating

  Med Aqua Coat kan du let og effektivt forsegle alle overflader på din bil. Aqua Coat giver en beskyttende, glansfuld og vandafvisende effekt til bilens lak, glas, plast og fælge i op til 3 måneder, og gør det samtidig nemt at holde bilen ren, da smuds og skidt ikke hænger så let ved på overfladerne.

 • Keramisk quick detailer

  Ceramic Detailer

  kr. 109,00 Inkl. moms

  Ceramic Detailer – giver glans og beskytter

  Ceramic Detailer er en Sio2 baseret quick detailer som gør din bils lak glansfuld samtidig med at den beskytter lakken. Det høje indhold af Sio2 gør lakken en vand – og skidtafvisende, og gør samtidig lakken ekstremt glat.

  Tilføj til kurvLoading Done
 • Keramisk spray coating

  Nordic Crystal QC

  kr. 299,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal QC – hurtig coating til hele bilen

  Med Nordic Crystal QC kan du nemt og hurtigt beskytte din bils lak, lygter, fælge og plast mod flyverust, tjære og nedfald i op til 12 måneder, og samtidig give de behandlede overflader en vandafvisende effekt, som gør det nemt at holde din bil ren.

  Læs mereLoading Done
 • Keramisk coating

  Nordic Crystal Pro

  kr. 1.499,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Pro – lakbeskyttelse og forøget glans

  Nordic Crystal Pro beskytter din bils lak, lygter, plast og fælge mod tjære, flyverust og nedfald i op til 36 måneder. Samtidig giver Nordic Crystal Pro forøget glans og dybde i bilens lak, og den hydrofobiske egenskab gør, at lakken er nem at holde ren.

  Læs mereLoading Done
 • Keramisk coating

  Nordic Crystal Pro+

  kr. 99.999,00 Inkl. moms

  Nordic Crystal Pro+ – permanent og kemiresistent coating

  Nordic Crystal Pro+ er vores absolut bedste keramiske lakforsegling, og ved korrekte vedligeholdelse er den, som en af de få coatings på markedet, permanent. Overflader som behandles med Nordic Crystal Pro+ bliver ekstremt glatte og selvrensende, og særligt mørke laktyper for forøget dybde og glans.

  Læs mereLoading Done