Viser alle 6 resultater

 • Skyllecoating

  Aqua Coat

  DKK 129,00DKK 199,00 Inkl. moms

  Med Aqua Coat kan du let og effektivt forsegle alle overflader på din bil. Aqua Coat giver en beskyttende, glansfuld og vandafvisende effekt til bilens lak, glas, plast og fælge, og gør det samtidig nemt at holde bilen ren, da smuds og skidt ikke hænger så let ved på overfladerne.

 • Insektrens

  Bug Remover

  DKK 89,00DKK 159,00 Inkl. moms

  Bug Remover er designet til hurtigt og effektivt at fjerne de insekter som typisk sidder på fronten af din bil. Du kan anvende Bug Remover på alle overflader så som lak, plast og glas.

  Hvis insekterne for lov til at sidde for længe, kan de efterlade skader på bilens lak, som kan være svære at fjerne. Derfor anbefaler vi at du fjerner insekterne så hurtigt som muligt.

 • Keramisk autoshampoo

  Ceramic Shampoo

  DKK 199,00 Inkl. moms

  Ceramic Shampoo er en shampoo som både renser og beskytter din bil. Det høje indhold af Sio2 tilføjer glans til bilens lak og giver samtidig en vandafvisende effekt.

  Hvis din bil er behandlet med en keramisk coating er Ceramic Shampoo yderst velegnet, da den hjælper med at opretholde den keramiske coatings selvrensende og vandafvisende egenskaber.

 • APC forvask pre wash

  Citrus Cleaner

  DKK 109,00DKK 199,00 Inkl. moms

  Citrus Cleaner er en yderst effektiv APC, som kan anvendes til stort set alle opgaver ifm. rengøring af din bils interiør og eksteriør. Skal du f.eks. rengøre stofsæder og bundmåtter, eller skal du fjerne skidt og snavs fra hjulkasser, så er Citrus Cleaner det perfekte produkt.

  Du kan også bruge Citrus Cleaner som et effektiv forvaskemiddel. Bland Citrus Cleaner 1:10 med vand i din skumlanse. Fordel skummet jævnt på bilen, lad Citrus Cleaner virke i 3-5 min. og skyl derefter bilen grundigt.

  Alt efter hvor kraftig din højtryksrenser er og hvor meget effekt og skum du ønsker, kan du selv justere blandeforholdet mellem vand og Citrus Cleaner.

 • Fælgrens og flyverustfjerner

  Iron Remover

  DKK 119,00DKK 189,00 Inkl. moms

  Iron Remover er en tyktflydende, pH-neutral flyverustfjerner som effektivt nedbryder og fjerner flyverust på alle overflader. Den tyktflydende konsistens gør Iron Remover særdeles velegnet ifm. rengøring af fælge, da den kan hænge længere tid på fælgene end de fleste andre flyverustfjernere.

  Eftersom Iron Remover er pH-neutral skal du ikke være bange for at den angriber forseglingen på din lak eller fælge.

 • Autoshampoo 500ml

  Shampoo

  DKK 99,00DKK 179,00 Inkl. moms

  Shampoo er en pH-neutral autoshampoo som giver et tykt og lækkert skum ved brug i både vaskespand og skumlanse, og har en lækker duft af bubbelgum. Eftersom Shampoo er pH-neutral skal du ikke være bange for at den skader lakforseglingen på din bil.