Viser alle 4 resultater

 • Tekstil Imprægnering til bil

  Ceramic Fabric Protector

  DKK 139,00 Inkl. moms

  Ceramic Fabric Protector hjælper dig med at beskytte dine stofsæder, bundmåtter, kaleche og andre stofoverflader i op til 12 måneder.

  Ved påføring trænger Ceramic Fabric Protector ind i fibrene på stoffet og giver en beskyttende og vandafvisende effekt. Dermed kan du meget nemt vedligeholde dine stofoverflader, og skulle du ved et uheld spilde kaffe eller lign. på et sæde, gør den vandafvisende effekt, at det nemt kan aftørres.

 • Læder coating til bil

  Ceramic Leather Protector

  DKK 199,00 Inkl. moms

  Ceramic Leather Protector er vores bud på en dedikeret coating til alle typer af læder, som giver langvarig beskyttelse i op til 12 måneder, og som ikke påvirker udseendet på dine bils læderinteriør.

  Ceramic Leather Protector giver en vand – og smudsafvisende effekt på læderets overflade og du vil derved nemmere kunne holde det rent og pænt. Du kan beskytte alle læderoverfalder i din bil med Ceramic Leather Protector.

 • APC forvask pre wash

  Citrus Cleaner

  DKK 109,00DKK 199,00 Inkl. moms

  Citrus Cleaner er en yderst effektiv APC, som kan anvendes til stort set alle opgaver ifm. rengøring af din bils interiør og eksteriør. Skal du f.eks. rengøre stofsæder og bundmåtter, eller skal du fjerne skidt og snavs fra hjulkasser, så er Citrus Cleaner det perfekte produkt.

  Du kan også bruge Citrus Cleaner som et effektiv forvaskemiddel. Bland Citrus Cleaner 1:10 med vand i din skumlanse. Fordel skummet jævnt på bilen, lad Citrus Cleaner virke i 3-5 min. og skyl derefter bilen grundigt.

  Alt efter hvor kraftig din højtryksrenser er og hvor meget effekt og skum du ønsker, kan du selv justere blandeforholdet mellem vand og Citrus Cleaner.

 • Læderrens til biler

  Leather Cleaner

  DKK 159,00 Inkl. moms

  Leather Cleaner er en effektiv læderrens som kan anvendes på alle typer læder. Med Leather Cleaner kan du bl.a. fjerne skidt, snavs og olier fra dine sæder, dørsider og rat, så de igen får det naturlige læderlook.