Iron Remover

kr. 119,00kr. 189,00 Inkl. moms

Iron Remover – tyktflydende flyverustfjerner

Iron Remover er en tyktflydende, pH-neutral flyverustfjerner som effektivt nedbryder og fjerner flyverust på alle overflader. Den tyktflydende konsistens gør Iron Remover særdeles velegnet ifm. rengøring af fælge, da den kan hænge længere tid på fælgene end de fleste andre flyverustfjernere.

Varenummer (SKU): 011 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Flyverustfjerner og fælgrens

Iron Remover er en kombineret flyverustfjerner og fælgrens. Den pH-neutrale og tyktflydende konsistens gør at Iron Remover ikke skader din bils coating, og hæfter godt på alle overflader. Den tyktflydende konsistens og skummende effekt ved bearbejdning med f.eks. pensel, gør, at Iron Remover egner sig yderst godt til at rengøre fælge. Den indbyggede farveindikator, viser dig at flyverust og snavs nedbrydes, når den ellers klare væske, skifter til lilla.

Det er vigtigt at du jævnligt fjerner flyverust fra din bil, da de små partikler med tiden kan skade lakken, og i værste fald være starten til rustskader.

Hvad er flyverust?

Flyverust er små jernpartikler, som bl.a. kommer fra din bils, og andre bilers, bremseskiver, som sætter sig på din bils lak. Flyverustpartikerne ses som små, røde/orange pletter på din bils lak. Flyverust ses lettest på hvide biler, men de findes selvfølgelige også på biler med en mørk og sort lak. Har ses de dog ikke så nemt, men du kan mærke dem, oftest på den nederste tredjedel af din bil. Ved berøring med din hånd, føles flyverustpartiklerne som små, spidse knopper.

Vejledning:

  1. Sprøjt Iron Remover i et jævnt lag på en fælg af gangen
  2. Lad Iron Remover virke i 3-5 min. Du kan evt. bearbejde bremsestøv og snavs med en børste eller pensel
  3. Skyld grundigt og aftør dine fælge for at undgå kalkpletter

Hvis dine fælge er meget beskidte kan du med fordel bruge Citrus Cleaner til at løsne mudder, sand osv, inden du rengør dem med Iron Remover.

For at gøre rengøringen af dine fælge endnu lettere, kan du coate dem med Nordic Crystal Pro eller QC. Ved at gøre dette, bliver det nemmere at rengøre dine fælge, da snavs og bremsestøv ikke hænger så let ved. Samtidig giver Pro og CQ dine fælge forøget glans og gør dem hydrofobiske.

OBS: Lad ikke produktet tørre ind. Undgå direkte sollys. Bør kun anvendes på kølige overflader.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse:

1000 ml., 500 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Iron Remover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *