Water Spot Remover

kr. 139,00 Inkl. moms

Water Spot Remover – kalkfjerner til din bil

Water Spot Remover kan anvendes på alle overflader og gør det nemt og hurtigt at fjerne de uønskede kalkpletter på din bil.

38 på lager

Varenummer (SKU): 003 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvorfor får min bil kalkpletter?

Kalkpletter forekommer ofte hvis man ikke har været grundig nok med aftørring, efter bilvask. Kalkpletterne kan i værste fald ætse sig ned i bilens lak, og efterlade skader, som ikke kan udbedres, og det er derfor vigtigt at du fjerner kalkpletter hurtigst muligt. Alt efter hvor man bor i verden, er der mere eller mindre kalk i vandet, og opdeles mellem blødt og hårdt vand- Hvis man bor i et område med hårdt vand, er der meget kalk i vandet, og i et område med blødt vand, er der lidt kalk i vandet. I Danmark har vi relativt meget kalk i vores drikkevand, og derfor er det meget vigtigt at være grundig med aftørringen af din bil, efter vask. Skulle uheldet være ude og du opdager kalkpletter på din bil, bør din fjerne dem hurtigst muligt. Jo hurtigere du fjerner kalkpletterne, desto mindre risiko er der for at lakken bliver skadet.

Vejledning:

  • Sprøjt Water Spot Remover på området med kalkpletter og lad det arbejde i 1-2 min.
  • Aftør forsigtigt med en god mikrofiberklud og tjek om kalkpletterne er væk. Ved genstridige kalkpletter kan processen gentages.
  • Afslut ved at fjerne overskydende produkt med Prep

OBS: Bør kun anvendes på kølige overflader. Undgå direkte sollys. Lad ikke produktet tørre ind.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse:

500 ml.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Water Spot Remover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *